GRENKE portaalit

Käytä pikalinkkiä päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi.

 

GRENKE kumppaniportaali

GRENKE asiakasportaali

 

Visiosta todeksi

Yrittäjät ovat visionäärejä. Vuonna 1978 Wolfgang Grenke huomasi ettei kukaan toimija tarjonnut palveluita pk-yritysten it- ja toimistotekniikkahankintojen leasingrahoittamiseen. Tämän huomattuaan hän perusti ensimmäisen GRENKE- yrityksen Baden-Badeniin. Nämä olivat menestystarinan alkusävelet, joka on jatkunut jo monta vuosikymmentä.

 

Ensimmäisenä vuotena Wolfgang ja kaksi työntekijää loivat yhteistyösopimukset 21 kumppanin kanssa, sekä hoitivat 198 leasingsopimusta. Oli selvää että "small ticket" -leasingille oli kysyntää, jossa piili iso potentiaali.

 

1990 GRENKE oli ensimmäisiä yrityksiä, jotka aloittivat toimintansa entisessä Itä-Berliinissä. Seuraavan kuuden vuoden aikana avattiin kahdeksan konttoria ympäri Saksaa sekä ensimmäinen ulkomaan toimipiste Itävaltaan.

 

Joulukuussa 1997 GRENKEstä tuli osakeyhtiö. Pörssiin listautuminen tapahtui 2003. GRENKE on ollut listattuna SDAXiin maaliskuusta 2003 lähtien. Kaikkien näiden vaiheiden aikana yritys on pysynyt uskollisena omalle filosofialleen sekä strategisille päämäärilleen.