GRENKE portaalit

Käytä pikalinkkiä päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi.

 

GRENKE kumppaniportaali

GRENKE asiakasportaali

 

Miksi valita GRENKE kumppaniksi

Yritys, jolla ei ole ideoita, ei omaa pitkäaikaista tulevaisuutta. Uudet ideat toimivat keihäänkärkenä luotaessa kilpailukykyistä brändiä. GRENKE on yritys, joka pyrkii aktiivisesti muokkaamaan valitsemiaan markkina-alueita. Filosofiamme on "tarttua härkää sarvista" ja hyödyntää kaikki vastaantulevat mahdollisuudet. Katsomme aina tulevaisuuteen ja pyrimme luomaan jatkuvalle kasvulle otolliset olosuhteet. Brändimme tutuksi tuominen Euroopan laajuisesti kuuluu tähän suunnitelmaan.

 

GRENKE on jo ottanut ensimmäiset askeleet kohti tätä tavoitetta. Laajan tuotevalikoimamme ja asiakaskeskeisen palvelumallimme ansiosta olemme rakentaneet hyvän pohjan menestykselle koko Euroopassa.

 

Olemme menossa hyvää vauhtia kohti tavoitettamme olla johtavassa asemassa valitsemassamme segmentissä. Haluamme olla johtava rahoituspalveluiden tarjoaja PK-sektorin yrityksille. Rahoituspalveluiden tarjoajana pyrimme ymmärtämään asiakkaitamme entistä paremmin. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden korkeatasoisimmat palvelut.

 

GRENKEllä on erinomainen maine asiakkaiden ja kumppaneiden keskuudessa. GRENKE tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka arvot ja käytännöt erottuvat kilpailijoista. Asiakkaat ympäri Eurooppaa hyötyvät selkeästä hinnoittelustamme, helpoista sopimusprosesseistamme sekä antamastamme henkilökohtaisesta neuvonnasta.

 

Kun pistämme nämä menestystekijät yhteen - selkeä hinnoittelu, selkeästi määritelty kohderyhmä, markkinajohtajuus ja vahvat arvot - tekevät nämä meistä uniikin toimijan. Pyrimme aina tuomaan nämä asiat esiin viestinnässämme, jotta kumppanimme, asiakkaamme ja osakkeenomistajamme saisivat parhaat hyödyt palveluistamme.

 

Paikallisuus ja asiakkaan lähellä oleminen on ja tulee aina olemaan tärkeä osa brändiämme.