Uusi Go Partner Portal

 

GRENKE portaalit

Käytä pikalinkkiä päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi.

 

GRENKE kumppaniportaali

GRENKE asiakasportaali

 

"Ylpistyyköhän ne tästä" - Kumppanistoorissa Amer Sports Suomi

   

GRENKEn ja Amer Sports Suomen yhteistyö alkoi vuonna 2016. “Toimitamme asiakkaillemme kuntosalilaitteita ja -välineitä. Palveluumme kuuluu kokonaisvaltainen tilannearviointi: selvitämme asiakkaan kanssa, millaisia palveluita kuntokeskuksessa on ja millä laitekokonaisuudella sali voi lähteä liikkeelle. Tarjoukset voivat uusissa kuntokeskuksissa olla satojen tuhansien eurojen suuruisia. Grenkeleasing tarjoaa näihin edullisen rahoitusvaihtoehdon”, Amer Sports Suomen Business Manager Harri Laakso kertoo.

 

Kun asiakkaan palvelukokonaisuus on kartoitettu ja tarjous tehty, haetaan kauppasummalle rahoitusta. “Laitan Antti Ruohiolle tai Peter Sandellille sähköpostilla asiakkaan Y-tunnuksen, kauppasumman, toivotun leasing-ajan, kassavirtalaskelman ja liiketoimintasuunnitelman. Reissaan paljon työkseni, joten saatan myös soitella Peterille kysyäkseni rahoitusta tutulle asiakkaalle. Saan usein päätöksen saman automatkan aikana”, sanoo Laakso.

 

 

Sairaan nopee ja luotettava

 

Laakso kokee yhteistyön GRENKEn kanssa hyvin positiivisena. “Mielellään vilpittömästi suosittelen GRENKEä, rahoituksen hakuprosessi on niin helppo ja vaivaton: riittää, kun lähetän muutaman perustiedon sähköpostilla. Saan vastauksena sähköpostin tai puhelinsoiton, jossa kerrotaan ehdot laitehankinnalle”, hän toteaa. “Grenkeläisiä velvoittaa pankkisalaisuus, joten voin kysyä asioita epävirallisesti jo valmisteluvaiheessa. Ehdoton luottamuksellisuus meidän välillämme on itsestäänselvää”, Laakso jatkaa.

 

GRENKEn vahvuudeksi Laakso mainitsee toiminnan helppouden ja vielä tärkeämpänä vastausnopeuden. “Rahoituspäätös on markkinoiden nopeimpia. Vaikka päätös olisi negatiivinen, sen saaminen samalla hetkellä tai samana päivänä on tärkeää meille ja hankintaa tekevälle loppuasiakkaallemme. Tarvittaessa pohdimme muuta maksuehtoa tai arvioimme hankinnan suuruutta uudelleen”, Laakso kiteyttää. Lisäksi hän toteaa, että rahoituksen hinta on markkinoiden edullisimmasta päästä, joten riski asiakkaalle on pieni.

 

 

Miksi juuri GRENKE?

 

“Meillä on luotettava, läpinäkyvä kumppanuus, vastausnopeus on huippuluokkaa ja rahan hinta on edullinen. Näiden arvojen kanssa on kiva toimia. Voi kuulostaa liian mairittelevalle, mutta onhan siellä nyt helkkarin mukavaa porukkaakin töissä - on keskimääräistä kivempaa tehdä mukavien tyyppien kanssa yhteistyötä!” Laakso nauraa.

 

 

--

 

Amer Sports Oyj on urheilualan yhtiö, jonka tuotemerkkejä ovat muun muassa Salomon, Peak Performance, Atomic, Suunto ja Precor. Precor on yksi maailman johtavia kuntosalilaite- ja kuntosalivälinemerkkejä. Laakso vastaa Amer Sports Suomella Precor-laitteiden myynnistä ja markkinoinnista. Asiakkaina hänellä on kuntokeskuksia, kunnallisia uima- ja palloiluhalleja, hotelleja, kylpylöitä, kuntoutuskeskuksia ja yrityksiä.