GRENKE portaalit

Käytä pikalinkkiä päästäksesi tarkastelemaan omia tietojasi.

 

GRENKE kumppaniportaali

GRENKE asiakasportaali

 

Yrityksen tiedot ja www-sivujen käyttöä koskeva ilmoitus

GRENKELEASING OY

Karhumäentie 3 
01530 VANTAA
Puh. +358 9 75994 200

Fax. +358 9 75994 250

E-mail: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi

Kotipaikka: Helsinki
Y-tunnus: FI2170416-2

Internet: www.grenkeleasing.fi

 

Sivuston muuttaminen

GRENKELEASING OY pidättää oikeuden muuttaa sivuston sisältöä, tämä oikeudellinen huomautus mukaan lukien mutta siihen rajoittumatta, tai estää pääsyn sivustolle tai rajoittaa sitä milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.

Vastuuvapauslauseke

Sivuston sisältö tarjotaan ”sellaisena kuin se on-” ja ”sellaisena kuin se on käytettävissä” -periaatteella. Sivustolla olevien tietojen, välineiden tai palvelujen käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla eikä GRENKELEASING OY millään tavoin takaa sivuston sisältämien tietojen, välineiden tai palvelujen oikeellisuutta tai toimivuutta. Paitsi milloin sovellettava lainsäädäntö sitä edellyttää, sivuston käytettävyydestä, oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai sisällöstä ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta.

Vastuunrajoitus

Paitsi milloin sovellettava lainsäädäntö sitä edellyttää, GRENKELEASING OY ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä, satunnaisista, erityisistä tai seurannaisvahingoista, menetetyistä tuloista tai liiketoiminnan keskeytymisestä, jotka johtuvat sivuston ja sivustolla tarjottavien palvelujen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä, vaikka GRENKELEASING OY:lle olisi ilmoitettu tällaisista vahingoista. GRENKELEASING OY ei ole vastuussa mistään sivuston sisältämistä virheellisyyksistä, viivästyksistä tai vioista, eikä se ole velvollinen ilmoittamaan käyttäjille siitä, että tietoja on päivitetty. GRENKELEASING OY ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että olet luottanut sivuston sisältämiin tietoihin tai palveluihin tai käyttäjien sivustolle syöttämiin tietoihin.

Linkit

Sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten omistamiin ja ylläpitämiin internetsivustoihin ja resursseihin. GRENKELEASING OY ei ota vastuuta, ei varmenna, eikä anna minkäänlaisia takuita kolmannen osapuolen luomasta tai julkaisemasta aineistosta, johon sivustolta on linkkiyhteys.