Uusi Go Partner Portal

 

GRENKE portaalit

 

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai palvelustamme?

 

ASIAKASPALVELU

adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi

+358 10 337 6000

Avoinna ma-to 9.00-16.00, pe 9.00-12.00


Laskutus ja hallinto palvelee puhelimitse poikkeuksellisesti ma-pe klo 9.00-12.00. Toivomme asiakkaiden yhteydenottoja sähköpostilla osoitteeseen adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi.

 

Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

 
 

Pikalinkit

 

Laskutustietomme muuttuvat

Uusi sähköpostiosoitteemme laskujen vastaanottoon on: laskutusanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi

 

Korona-ajan tiedote

Koronaviruksesta huolimatta me grenkeläiset varmistamme että palvelumme sekä jälleenmyyjillemme että loppuasiakkaillemme toimii moitteettomasti myös jatkossa. Teemme pääasiallisesti töitä kotitoimistoilta tällä hetkellä ja suosittelemmekin siitä syystä:

- Käytetään ensisijaisesti sähköisiä medioita. Olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, kuten tähänkin asti.

- Myyntimme palvelee myös Skype-yhteydellä. Olethan yhteydessä suoraan omaan yhteyshenkilöösi tai alueesi myyntiin niin sovitaan etätapaaminen!

- Vältetään papereiden lähettämistä. Jos et vielä ole ottanut kumppaniportaaliamme käyttöön, niin nyt olisi hyvä hetki. Sitä kautta hakemukset ja turvallinen allekirjoittaminen hoituu sujuvasti. Myyjämme kouluttavat ja antavat tästä mielellään lisätietoja.

- Hallintotiimimme palvelee uudessa sähköpostiosoitteessa: adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi ja he vastaavat kaikkiin laskutukseen liittyviin kysymyksiin. Myös asiakasportaali on tässä yhteydessä hyvä yhteydenpitoväline.

Meidät tavoittaa tutusta numerosta 010 337 6000.
Olethan yhteydessä!

 

Puhelinnumeromme muuttuivat!

Haluamme panostaa jatkossa entistäkin parempaan asiakaskokemukseen. Tämän johdosta olemme ottaneet käyttöön uuden vaihderatkaisun. Jatkossa tavoitatte meidät yhdestä numerosta.

 

ASIAKASPALVELU

adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi

+358 10 337 6000

Avoinna ma-to 9.00-16.00, pe 9.00-12.00

Laskutus ja hallinto palvelee puhelimitse poikkeuksellisesti ma-pe klo 9.00-12.00. Toivomme asiakkaiden yhteydenottoja sähköpostilla osoitteeseen adminanti spam bot@grenkeanti spam bot.fi


Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%)

 

GRENKE palveleva rahoitusyhtiö

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT- leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin.

Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin.

 

Lähes 40 vuoden IT -leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajantasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista. GRENKEllä on yli 118 toimipistettä kattaen 30 maata maailmanlaajuisesti. Palvelemme yrityksiä, yhdistyksiä, toiminimiä -ja julkishallinnon asiakkaita heidän rahoitustarpeissaan riippumatta rahoituksen koosta tai asiakkaan sijainnista.

 

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälle, sekä helppokäyttöisen GRENKEn web-työkalun rahoituskyselyiden tekemiseen. Luottotarkistuksemme käsittelee tyypillisesti asiakkaan tiedot saman päivän aikana.

 

Fiksua leasingiä: yksilöllinen puitesopimus

Haluatko turvata suunnitelmasi, mutta taata samalla mahdollisimman suuren joustavuuden?

Yksilöllinen puitesopimus on silloin juuri oikea vaihtoehto sinulle.

Haluatko tietää lisää? Katso video! Klikkaa tästä.

 

Sähköisen helppoa: uusi eAllekirjoitus

Tarjoamme GRENKEn asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lisää joustavuutta. Sopimusten allekirjoittaminen sähköisesti säästää aikaa.  Lue lisää uudesta toiminnosta:

 

eAllekirjoitus GRENKEn jälleenmyyjille
eAllekirjoitus GRENKEn asiakkaille 

 

eAllekirjoitus-video

Kyllä, rahoitussopimuksen allekirjoittaminen on todella helppoa. Katso video jotta näet itse.